Lidt om os….

Helle’s tidligere job: – Ansat som dagplejer hos Aalborg Kommune i ca. 2½ år. – Der før var jeg ansat hos Sonofon/Telenor som projektleder i næsten 10 år. – 3 års ansættelse i en børnehave + 2 års vikararbejde i forskellige børnehaver – og så har jeg selvfølgelig erfaringerne fra vores egne børn. Jeg elsker arbejdet med børnene, da de giver mig så meget livsglæde. Og nu hvor vores egne børn er så store og er flyttet hjemme fra, har jeg så meget kærlighed og omsorg til overs, som jeg så kan give til jeres børn.

Claus’s tidligere job : – Arbejde på Lageret hos Siemens Windpower. Jeg var hjemme om dagen, da jeg arbejdede om aftenen, og derfor blev jeg en stor del af børnenes hverdag (Helle’s dagplejebørn). Jeg var godkendt til, at være vikar. – og så har jeg selvfølgelig erfaringerne fra vores egne børn.

Nu syntes jeg, at tiden er kommet til, at jeg springer ud som fuldtids ”dagplejefar” (01-04-2013), da jeg elsker samværet med børnene og fordi de giver mig så meget livsglæde.

I vores fritid spiller vi golf og elsker at være sammen med vores børn og børnebørn.

Pigerne

 Og vores børn:
– Jeanette, årgang 1990 – Er uddannet Pædagogisk assistent, men arbejder som områdeleder hos Resolut Rengøring. Hun bor sammen med sin fantastiske lille søn Bastian som blev fra 2015, lille Juliane som er fra  2019 og sin mand Henrik.

– Charlotte, årgang 1986, er Optiker og gift med Michael som er kok. Charlotte blev i 2012 mor til en fantastisk lille Viktor  og i  2016 kom lille Emma til verden. Charlotte har skiftet optikerjobbet ud med jobbet som kommunal dagplejer.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner